Taste Expert - Laboratorium kiépítése

Laboratórium, ahol a hatékonyság és biztonság az első? Megtervezzük.

Pontosan hogyan legyen kialakítva a labor? Milyen műszerek szükségesek az adott analitikai feladatokhoz? Hogyan épüljön fel a minőségbiztosítási rendszer?

Legyen szó kémiai analitikai, élelmiszerbiztonsági vagy közti terméket vizsgáló labor kiépítéséről, rengeteg kérdésre kell pontos választ találni a későbbi meglepetések elkerülése végett. Segítünk!
Több mint 17 év vegyész szakértői tapasztalattal rendelkező csapatunk a legapróbb részletekig megtervezi és kiépíti laboratóriumát - a megfelelő műszerek beszerzésétől kezdve az egyedi igényekre szabott, hatékony munkamódszerek kifejlesztéséig.

Kompromisszumot nem tűrő precizitással gondoskodunk arról, hogy a labor kialakítása a lehető leghatékonyabb munkavégzést szolgálja, valamint a dolgozók egészsége is a legnagyobb biztonságban legyen. Továbbá segítünk cége minőségbiztosítási rendszerének kifejlesztésében is, meglévő rendszer esetén pedig felkészítjük azt egy esetleges auditra.

Az eredmény?

Egy megfelelően működő, hatékony, biztonságos rendszer, melynek elindítása után Ön nyugodtan hátradőlhet - és rengeteg költséget megspórolhat! Az általunk kiépített labor üzemeltetését ugyanis akár pályakezdő kollégára is rábízhatja a szükséges betanítás után.

Tudja laboratóriumának kiépítését szakértői kezekben, kérje személyre szabott árajánlatunkat még ma!

Ingyenes árajánlatot kérek!
 
taste-expert

Taste Expert
Korlátolt Felelősségű Társaság

Cím: 2141 Csömör, Mogyoródi út 11.
E-mail: sales@taste-expert.hu
Telefon: +36 70 675 69 90

www.taste-expert.hu

Ha kérdése van, írjon nekünk

Elküld